top of page

RESTAURANTEN

Føle sig i Italien mens man er i København

Det kan gøres ved at bestille bord på pizzeriaet restauranten La Vecchia Signora, nyde en pizza eller en af de mange delikatesser menuen tilbyder dig, og du vil hurtigt føle sig i en gyde i Napoli, eller på strandpromenaden i Costa Smeralda, eller i de smukke toscanske bakker.

 

Achille Melis, kok og ejer, har en hemmelighed: han har bragt alle de ingredienser, der gør hans pizzaer og italienske retter enestående med sig til København.

 

Træovnen tog Achille med sig til Danmark, for at tilberede en pizza skal man bruge gode flammer som bager dejen godt, som efterlader ingredienserne bløde og velsmagende, og som gør den aromatisk og let at fordøje.

 

Eksperterne anerkendte også kvaliteten: La Vecchia Signora er blevet hædret af den prestigefyldte guide Gambero Rosso blandt de få "Bedste pizzeriaer i København", 2017, 2018, 2019, 2020, 2023 og 2024, en pris, der tilføjes "Q" mærket og "Certificering af  Gæstfrihed i Italienske Restauranter i Verden” som de vandt i 2014.

Achille Melis er stolt af at gennem 20 år at have sikret sine gæster i Danmark fremragende retter i den bedste italienske regionale tradition.

Ud over at lede La Vecchia Signora er Achille også chefkok for sin fremragende Restaurant San Giorgio, en af ​​de mest eksklusive restauranter i København.

Vinkortet er udsøgt, smags og lugtesans pirres og man føler sig hensat til de italienske vinmarker og oplevelsen fuldendes af en mindeværdig frokost eller middag på La Vecchia Signora eller Ristorante San Giorgio.

 

Ejerne, Achille Melis og Olimpia Grussu, begge fra Sardinien, betragtes som værende blandt de bedste italienske kokke i Danmark siden 1980.

 

La Vecchia Signora åbnede i 1996 og sammen med deres Ristorante San Giorgio, i Rosenborggade 7, der åbnede i1985, tilbyder de en sofistikeret italiensk gastronomi med smag og aroma af lokale og nationale retter.

Ristorante San Giorgio finder du her:

Rosenborggade 7, 1130 København K

+45 33126120

info@ristorantesangiorgio.dk

www.ristorantesangiorgio.dk

bottom of page